Françeska Jaçe

Françeska në bikini: “Dimrin do ta bëj verë”

Françeska Jaçe vazhdon të jetë një nga femrat më të komentuara shqiptare.

Ish-banorja e Big Brother merr vëmendje pikërisht për shkak të jetës së saj luksoze dhe linjave trupore që nuk heziton aspak t’i ekspozojë.

Ashtu si edhe viti 2018 i kaloi nëpër plazhe e vende përrallore, edhe vitin që hyri ajo e priti në bikini.

Me një fotografi të ‘nxehtë’ ajo shkruan: 2019 po une Dimrin prap do ta bej Vere, asgjë nuk ndryshon.