Figurat mbretërore dhe të ngjashmit e tyre në botën e Disney

Kur Kate Middleton u takua me Mette-Marit, princeshën e Norvegjisë, u komentua se dy princeshat dukeshin si nga filmi Frozen.

Por Princesha Mette-Marit s’është e vetmja që duket si nga filmat e Disney.

Këto janë disa foto me figura të familjeve mbretërore dhe të ngjashmit e tyre në Disney.