Fifi e pranon se ka pasur diçka mes saj dhe Flori Mumajesit

Këngëtarja Filloreta Raçi- Fifi e ka pranuar publikisht se mes saj dhe Flori Mumajesit ka pasur diçka më shumë se shoqëri.

Këngëtarja Fifi, gjatë një interviste të fundit të dhënë për ‘Nin’ ka folur edhe rreth raporteve të afërta me kantautorin Flori Mumajesi.

“Na e thuaj njërin prej artistëve shqiptarë me të cilin ke qenë në lidhje ose të paktën ke flirtuar”, ishte pyetja që iu drejtua Fifit.

“Flori Mumajesi – e kam të dashur të portaleve”, ka thënë Fifi në përgjigjen e saj.