BBVA3

Festë për pavarësinë e Kosovës në BBVA 3, këngëtarja e njohur do të performoj

Big Brother VIP Albania këtë të shtunë pritet të jetë me plot befasi dhe të papritura

Do të zbulohet se kush do të largohet mes Eglës, Endrikut dhe Françeskës.

Pritet edhe një televotim për tre më të preferuarit dhe një formulë e re interesante nominimesh, për t’u mos u humbur.

Vëllai i Madh ka një surprizë për Heidin.

Po ashtu, Pavarësinë e Kosovës do ta festojmë së bashku me Albina Kelmendin dhe Band.