Familja Rifati

Fëmija i posalindur me probleme në zemër, familja kërkon ndihmë që t’i mundësohet vazhdimi i jetës birit të tyre

Familja Rifati nga Koretini ka nevojë për ndihmën tuaj financiare pasi që djali i tyre i lindur me 5 Gusht 2021, Reon Rifati gjendet për shërim në Turqi.

Pas lindjes ai kishte komplikime në zemër dhe shërimi i tij është i mundshëm, por familjes i duhet ndihma jonë financiare, që Reoni i vogël të ketë shpresë të vazhdojë jetën normalisht.

Reoni i vogël është operuar por atij mjekët i thanë që ka nevojë për trajtim akoma në spital. Babai i djalit, Shqipdon Rifati, ka edhe xhirollogarinë ku mund t’i dërgoni parata tuaja për ndihmë.

XK051507011001493155 SWIFT code RBKOXKPR ose kontaktoni direkt në telefon me prindin +383 44 870 894.