Kënga e re

“Ëndrrat e mia” publikohet nga Alban Ramosaj

Ka lansuar pjesë e tretë dhe të fundit të “Hiraeth”.

“Ëndrrat e mia” quhet pjesa e kësaj trilogjie të këngëtarit që është shkruar nga vet këngëtari i cili ka bërë edhe melodinë e këngës.

Duke mos dalur nga stili i tij, përpos se në muzikë, Albani u veçua edhe për stilin në veshje.

“Ëndrrat e mia” u finalizua edhe me klip që duket mjaft interesant.
https://www.youtube.com/watch?v=XEjtl-MCW0U