Makina robot

Ëndrra u bë realitet, makina kthehet në robot

Kjo makinë transformohet në një robot. Inxhinierët e bënë realitet ëndrrën e tyre të fëmijërisë. Kur ata ndërtuan makinën, menduan që ta bëjnë atë që të kthehej në një robot gjigand.

Roboti mund të kthejë kokën majtas dhe djathtas, mund të lëvizë këmbët dhe duart, gishtat. Me anë të një sistemi të sofistikuar elektronik mund të lëshojë ujë që duket si tym.