Reperi

Elinel, sjell edhe dy projekte të reja

Elinel publikoi tri këngë të reja.

Elinel sapo ka publikuar tri projekte të reja muzikore, të cilave ua shoqëroi edhe videoklipet.

Pas këngës “Rrugaqo”, reperi lansoi edhe projekin “Spo m’ha”, me tekst eksplicit.

Për këtë këngë, Elinel ka bashkëpunuar me Cricket, Dorand Beats si dhe 17 Films.

Përveç kësaj, ai lansoi edhe këngën me t itull “Bel Bel”, të cilës po ashtu ia shoqëroi videoklipin.

Për mix/masterin e kësaj kënge u kujdes Nome Entertainment, kurse klipi u punua nga 17 Films.

loading…