TUNA

Edhe Tuna humbi shumë peshë

Altuna Sejdiu është këngëtarja e cila çdo herë gjenë, bën diçka për të na befasuar.

Këngëtarja e njohur shkupjane po vazhdon të konsiderohet ‘zogu’ ma i mirë prej krejtve, ashtu siç edhe e tha në këngën e saj vet ajo,

Kohët e fundit ajo u komentua njëjtë sikur kunata e saj për një ndarje të mundshme mes saj dhe Patrisit, por që faktikisht nuk rezultoi ashtu.

Përveç, kësaj edhe Tuna njëjtë si Nora është dobësuar shumë, gjë që po vërehet shumë në linjat e saj trupore.

Ja shikojeni.