Bashkëshorti i Tunës

Edhe Patrisi është gati për Ushtrinë e Kosovës

14 dhjetori i këtij viti gjithmonë do mbahet në mend si datë historike.

Kjo se, nesër pritet që të bëhet transformimi i FSK-së në ushtri, shkruan Ballkani.info.

Për këtë datë të rëndësishme, gati është edhe Patris Berisha, i cili është pjesë e Filharmonisë së
Kosovës dhe ushtar i FKS-së.

Ai në rrjetet sociale ka hedhur video e fotografi ku shihet se është gati për këtë moment.

Në këto foto, Patrisi shihet bashkë edhe me këngëtarin Asim Gashi./Ballkani.info/