Këngëtarja

E fsheh gjoksin, e vë në pah grimin

Siç duket nuk ka fare dëshirë të ekspozohet.

Këngëtarja Xhensila Myrtezaj ka hedhur një fotografi në Instagram, ku shihet se është rregulluar me grim profesional, shkruan Ballkani.info

Edhe pse veshja ishte e hapur, prapë se prapë ajo ka turbulluar këtë pjesë dhe nuk ka dashur që t’ia shohin mbi një milion ndjekës të saj.

Një gjë nuk mund të mohohet: Xhensila duket tejet bukur.
https://www.instagram.com/p/Br-PshlA7fg/?utm_source=ig_web_copy_link