Bashkëpunim

E dëgjuat duetin e Kaltrinës dhe Shpatit?

Në kuadër të projekteve verore, është publikuar së fundmi bashkëpunimi i Shpat Kasapit me Kaltrina Gosalcin.

“Rrush i zi” titullohet kjo këngë simpatike, me tekst të dedikuar ndaj të dashuruarve.