Adelaide

Djali me aftësi të kufizuara rrihet brutalisht nga një grup vajzash

Një djalë me aftësi të kufizuara u rrah egërsisht nga një grup vajzash adoleshente. Ai ka mbetur i traumatizuar që atëherë dhe refuzon të dalë nga shtëpia.

Pamjet shqetësuese që u publikuar, tregon Jason Haldenby në tokë duke mbajtur kokën me duar, ndërsa një grup vajzash nisën dhe e goditën.

Ngjarja ndodhi në periferinë veriore të Adelaide të mërkurën.

18-vjeçari tha se kishte deri në shtatë persona që dëshmuan sulmin e egër, por askush nuk hyri për ta ndihmuar atë.

Shumë prej dëshmitarëve zgjodhën të filmonin rrahjen.

Z. Haldenby, i cili ka paaftësi intelektuale ka mbetur i frikësuar prej asaj dite.

“Unë jam ngacmuar gjithë jetën time, në shkollën fillore deri në shkollë të mesme,” tha ai për 9news.