Pejë

Digjet një shtëpi serbe në Pejë

Dy shtëpi janë djegur gjatë natës kaluar në Kosovë: Një shtëpi serbe në Pejë dhe një shqiptare në Mitrovicë, transmeton Ballkani.info.

“Persona të panjohur”, i kanë futur zjarrin shtëpisë të serbëve në Bellopolë të Pejës, e më vonë gjatë natës, është djegur një shtëpi e shqiptarëve Mitrovicën e veriut.

Në Bellopolë është djegur shtëpia e të ndjerit Radomir Kostiq, në të cilën kohë pas kohe vinin vajzat e tij që jetojnë në Serbi.

Thuhet se shtëpia para se të digjej tërësisht, ishte plaçkitur

Zjarrin në shtëpinë e shqiptarit në Mitrovicë e ka konfirmuara shefi rajonal i Policisë së Kosovës Zhelko Bojiq, ndërsa ia ka shkaktuar vetëm dëme të vogla materiale, konfirmuar ai.