Statuti i UP-së

Dështon votimi i Statutit të UP-së, mbyllet seanca e kuvendit

Në mungesë të kuorumit, Kuvendi i Kosovës ka dështuar votimin e Statutit të propozuar nga Universiteti i Prishtinës.

Ndonëse të pranishëm në sallë ishin 62 deputetë, në votim morën pjesë vetëm 54 prej tyre, ku 44 votuan pro, një ishte kundër dhe nëntë abstenuan.

Menjëherë pas dështimit të votimit të Statutit është mbyllur edhe seanca e sotme e kuvendit.