Dërgon dy ‘zolla’ në polici

Një person nga fshati Llashticë të Gjilanit, ka njoftuar se derisa po grumbullonte metale në djeponin e fshatit, ka gjetur dhe ka sjellë në stacionin Policor Zhegër, dy granatahedhës me madhësi 80 cm.

Mjetet e dyshuara janë nën sigurimin dhe mbikëqyrjen e Policisë.

Njësiti i EOD-ës nga FSK-ja, ka identifikuar mjetet e dyshuara, bëhet fjalë për dy raketa hedhes krahu –“Zolla”,të cilat janë  tërhequr në mënyrë të sigurt.