VIDEO

Debati i ashpër në mes të MC Bekës dhe Edonit

Në natën e sotme Prime janë transmetuar skenat e debatit në mes të MC Bekës dhe Edonit, ngjarje kjo që ka ndodhur gjatë kësaj jave.

Ata debatin e kanë nisur duke folur rreth orientimeve seksuale, Edoni është shprehur pro, dhe MC Beka pjesërisht kundër.