Për Albanin

Dashuria për këngëtarin e nxitë Zanfinën të bëj këtë gjë

Ai është shumë i dashuruar nga gjinia e bukur.

Alban Ramosaj numëron një numër të madh të fanseve, të cilat pothuajse asnjëherë nuk kanë hezituar  që t’i tregojnë atij se sa shumë e duan, shkruan Ballkani.info.

Mirëpo, veprimi që ka bërë një vajzë sot, ka lënë pa fjalë Albanin.

Një fanse e tij e quajtur Zanfina ka festuar ditëlindjen dhe në ëmbëlsirën e saj kishte vënë fotografinë e këngëtarit.

Për këtë gjë, Albani është shumë falendërues./Ballkani.info/