Dalin në shitje/ Ky është çmimi i 28 statujave të Michael Jackson

Statujat që i kishte Michael Jackson janë gati për t’u shitur.

Sipas TMZ, aty janë 28 pjesë të cilat nuk shiten veç e veç, transmeton Ballkani.Info.

Këto do të shkojnë si një koleksion dhe kanë një çmim prej 2.5 milionë dollarë.

Michael Jackson's Statues  For Sale