reperët

“Coast2Coast” publikohet nga Triblla dhe Koki

“Coast2Coast” quhet projekti muzikor i reperëve të njohur me nofkat Triblla dhe Koki, shkruan Ballkani.info.

Ky produksion muzikor i publikuar në Youtube mban markën e Strange sa i përket producimit, ndërsa, teksti u shkrua nga vet dyshja në fjalë.

“C2C” u finalizua edhe me klip nën direktimin e Ramadan Bejtas.

Kjo këngë është një bashkëpunim tjetër mes tyre pasi dyshja në fjalë njihet edhe për disa duete tjera.