Fushata

Çka duhet të dini pas liberalizimit të vizave?

Ministrja e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha, në rrjetin social ka promovuar videon nga faza e re e Fushatës për liberalizimin e vizave.

Ministrja Hoxha ka ftuar qytetarët ta përcjellin atë, sepse thelbi i kësaj fushate, thekson Ministrja, është informimi i qytetarëve se çka është liberalizimi i vizave dhe çka nuk është, njohja me rregullat e liberalizimit, të mirat dhe pasojat e mos respektimit të këtyre rregullave.

Shpërndaje