Kate Middleton

Çfarë po ndodh me Kate Middleton, shëndeti i Princeshës i mbuluar nga misteri

Që kur Kate Middleton njoftoi se, ashtu si Mbreti Charles III, ajo vuan nga kanceri dhe po i nënshtrohet trajtimit mjekësor, ka pasur pak përditësime për gjendjen e saj shëndetësore.

Pallati mbretërore ka bërë një njoftim dhe ka dhënë detaje të projekteve në të cilat Princesha e Uellsit mbetet e përfshirë.

Përfshirja e Middleton në projektet sociale është tashmë e mirë-publikuar, me mbretërinë që mban qëllimin e saj për të ndihmuar ata në shoqërinë britanike që janë më në nevojë.

Një nga çështjet që ajo shqetëson më shumë është shëndeti mendor i fëmijëve, veçanërisht atyre nën moshën pesë vjeç.

Sipas deklaratës së Pallatit Kensington, një investim i tillë në fëmijërinë e hershme mund të ketë një ndikim në ekonominë britanike në masën rreth 45 miliardë funte.

Familja mbretërore britanike është euforike me gjetjet, dhe veçanërisht Middleton, sipas deklaratës, e cila pohoi: “Ajo është e emocionuar nga rezultatet e arritura”.

Përveç kësaj, thuhet se Princesha e Uellsit është ende duke u trajtuar për sëmundjen e saj dhe si rezultat ajo do të qëndrojë larg vijës së parë për një kohë.