Ngjarjet e Ditës

Çfarë do të ndodh sot në Kosovë?

Ngjarjet e datës 3 janar

Zëvendëspresidenti i Parlamentit Evropian, Rainer Wieland, viziton Komunën e Drenasit dhe bënë homazhe në Kompleksin Memorial “Adem Jashari” në Prekaz.

Agjenda:

13:00 – Nisja e delegacionit nga Prishtina për në Drenas,

13:30-13:45 – Vizitë në Xhaminë e fshatit Zabel i Ulët,

14:00-14:30 -Takimi me kryetarin e Komunës së Drenasit, z. Ramiz Lladrovci dhe drejtorët e Drejtorive Komunale,

14:30 – Nisja për në Prekaz,

14:45-15:15 – Vizitë në Kompleksin Memorial “Adem Jashari” në Prekaz,

15:35-16:10 – Vizitë në Ndërmarrjen e Ferronikelit në Drenas,

16:25-18 – Takim me këshilltarët komunal të Drenasit.