Ç’do të thotë një ëndërr seksuale me shokun e punës

Çfarë nënkuptojnë ëndrrat e zakonshme seksuale e ish partnerin tuaj, me një koleg apo edhe seks në publik?

Disa studime tregojnë se një përqindje e madhe e njerëzve ëndërrojnë duke bërë seks e disa të tjerë mund të shohin duke kryer marrëdhënie me koleg apo kolege.

Psikologët tregojnë se ne i shpenzojmë dy orë gjatë natës duke ëndërruar dhe shpesh përfundojmë duke parë ëndrra seksuale.

Sigurisht, shumë ëndrra seksuale reflektojnë thjeshtë një dëshirë për kënaqësi seksuale, por ndonjëherë ato mund të jenë shumë të palogjikshme- sepse shpesh mund të shohim ëndrra me persona që nuk i kemi qejf.

Të shihni ëndrra seksuale me një koleg/kolege

Nuk është e pazakonshme që njerëzit të tërhiqen me njëri tjetrin. Dhe ndodh që edhe në vend të punës, flirtimi të shfaqet. Shumica e ëndrrave janë për jetën tonë të përditshme, prandaj nëse jemi çdo ditë në punë dhe shpesh edhe ndodh ndonjë fliritim atëherë ëndrra të tilla mund të shfaqen.

Seksi me ish partnerin/partneren

Në një lidhje një lloj i sjelljes varësie seksuale shfaqet për gjatë kohës. Në fakt, është një aktivitet i fuqishëm që promovon afërsi emocionale dhe psikologjike. Kur lidhja dështon, ato ndjenja nuk mund të hidhen poshtë lehtë dhe ëndrrat mund të shfaqen kohë pas kohe.

Seksi në publik

Disa njerëz janë tejet ekspozues dhe bota e ëndrrave është një vend i sigurtë për fantazi të tilla. Zhevshja është një gjë, ndoshta dëshira për të qenë të lirë, por seksi publik mund të tregojë një dëshirë neurotike për t’i shokuar njerëzit e tjerë, një ndjenjë e fshehjes.