reperi

Capital T ka menduar ta lë muzikën

Capital T thotë se shpesh herë ka menduar ta lë muzikën.

Reperi Capital T si rrallë herë u është përgjigjur ndjekësve në Instagram.

Ai ka zgjedhur disa nga pyetjet më të mira për t’iu dhënë përgjigje publikisht dhe njëra prej tyre ishte nëse Trimi ka menduar që ta lë ndonjëherë muzikën.

Capitla T në përgjigjen e tij tha se ka menduar shumë shpesh që ta lë muzikën.

Përndryshe reperi po vazhdon suksesin me muzikë dhe pritet që shumë shpejtë ta publikoj projektin e tij më të ri muzikor.