Çantat kovë, trendi më i fundit

Çdo sezon shtëpitë e mëdha të modës përcaktojnë trendet dhe prurjet e reja ! Nëse këtë vjeshtë jeni duke pritur ende çantat e mëdha në formën e trastës apo qeses, e keni më kot. Duket se modeli i vjeshtës 2018 do të jetë ai i çantave kovë.

Koha ka treguar se nuk ishte një tendencë kalimtare pasi prej vitesh këto çanta rikthehen e rikthehen dhe mbeten të preferuarat e vajzave. Mund të jenë të mëdha, apo të vogla, praktike, lehtësisht të kombinueshme dhe të përshtatshme për çdo kohë të ditës, apo rast.

Duket se ky model është një must për garderobën tuaj këtë sezon, e jo vetëm. Fotogaleria e mëposhtme përmbledh disa outfite shumë të bukura.