Lëvorja

Çaj arrash për lehtësim dhimbjesh në gjoks

Kur hani arrat, ekspertët mjekësorë këshillojnë që lëvorja e hollë e arrës të mos hudhet.

Një ilaç i thjeshtë natyral është zbuluar nga lëvorja e hollë e bërthamës së arrës, me të cilën mund të bëhet një çaj mjaft i shëndetshëm.

Një çaj i tillë mund të ndihmojë kundër bllokimit të arterieve koronare, sëmundjeve të zemrës dhe temperaturës.

Këshillohet të konsumohet në stomak të zbrazët ngase mund të ketë një efekt më të madh shëndetësor, pasi ai ndikon edhe në rregullimin e pasqyrës së gjakut dhe lehtëson dhimbjet në gjoks.

Ky çaj rekomandohet për duhanxhinjtë.