Kampingu

Bukuria natyrore në 13 foto mahnitëse

13 persona të cilët provuan kampingun transparent dhe bënë veten e tyre pjesë të bukurisë natyrore.

Kamping do të thotë të lësh mënjanë televizorin, video lojërat dhe stresin e krijuar në shtëpi.

A do të ishte më mirë një hotel me 5 yje apo një nga këto vende që do shihni më poshtë? Vendoseni ju!