Këngëtarja

Brenda shtëpisë së dekoruar të Miriam Canit

Po i pret festat e fundvitit.

Miriam Cani ka hedhur një fotografi një Instagram në të cilën nuk pozoi ajo por vajza e saj Amelia, shkruan Balkani.info

Amelia shihet pranë zjarrit dhe pemës së Vitit të Ri, duke e nxjerrë në pah edhe ambientin e dekoruar të shtëpisë së saj dhe të dy prindërve.

Duke qenë shtëpi e këngëtarëve, padyshim që nuk mungojnë as instrumentet muzikore nëpër qoshe./Ballkani.info/

https://www.instagram.com/p/Br5rMFchr4T/?utm_source=ig_web_copy_link