Agnesa Vuthaj

Brenda festës të ditëlindjes së Agnesa Vuthajt

Dje është bërë 33 vjeçare.

Agnesa Vuthaj ka festuar 33 vjetorin e lindjes, duke e organizuar një festë për miqtë e saj.

Ka qenë Vesa ajo e cila mori pjesë në këtë ditëlindje, duke ndarë me ndjekësit atmosferën nga brenda.

Nga ajo që u pa në videot e Vesës, vërehet një organizim jo shumë i madh, i kuruar në detaje dhe padyshim nuk mungoi as ëmbëlsira.

Për Agnesën urojmë edhe shumë vite tjera të lumtura.