Reperi

Big Basta thotë se djalin e tij e ka mikun më të ngushtë

Big Basta e ka publikuar një foto krah djalit të tij.

Big Basta dhe Vesa Luma janë prindër të një djali i cili quhet Lian.

Futja e tij në jetën e tyre e ka ndryshuar komplet atë dhe jo rrallëherë si Vesa ashtu edhe burri i saj e kanë bërë të ditur këtë në forma të ndryshme.

Së fundmi e ka publikuar Big Basta një foto me djalin e saj dhe pranë postimit ka theksuar se e ka mikun më të mirë.

“Me shokun tim te ngushte @lianxhari ne nje baze ushtarake… 👨‍👩‍👦”, ka shkruar ai pranë postimit.