BBV0

Bëhen ‘zyrtarisht’ tre çifte në ‘BBV’?

Në shtëpinë më të famshme në Shqipëri janë duke u shtuar pëlqimet në mes të dy gjinive.

Pas krijimit të qiftit Donald dhe Beatrix, duket që së shpejti do të ketë edhe një çift të ri.

Einxhel dhe Dj Dagz duket se po japin shenjat e para për një lidhje romantike mes tyre.

Mbrëmë ata kanë fjetur me duart e bashkuara.