video

Bëhen horë serbët, publikohen pamjet e punëtorëve që neglizhojnë punën dhe vallëzojnë me një striptiste

Mediat kanadeze po shkruajnë këto ditë në lidhje me një video që tregon një grup punëtorësh ndërtimi në Toronto duke festuar me një striptist.

Raportohet se punëtorët janë serbë gjersa derdhën vodka mbi vallëzuesen, e prekën dhe kërcyen me të.

Fotot fillimisht filluan të postoheshin në rrjetet sociale dhe më pas dolën disa shkrepje që tregonin se punëtorët po argëtoheshin.

Sipas mediave kanadeze, gjithçka ndodhi më 9 prill. Përveç ndejës skandaloze, punëtorët nuk respektojnë masat e përshkruara epidemiologjike.

Ndryshe, kompania Nelmar Dryëall ka pushuar nga puna të gjithë punëtorët që shfaqen në video.