Arta Nitaj

Arta Nitaj e mbulon pjesën intime me trëndafil

U bë e njohur si aktorja e serialit “O sa mire”, por që me pas e vazhdojë karrierën e saj duke u sfiduar edhe në fushën e modelimit.

Bukuroshja pejane Arta Nitaj njihet si femër tejet provo.kuese duke ngacmuar gjithnjë imagjinatën e gjinisë së kundërt me asetet e saj bom.bastike.

Nga publikimet e saj të cilat gjithnjë kalohen në lajm, ajo provo.kon rëndë.

Njësoj ka vepruar edhe sonte duke ndarë një imazh me një fustan të shkurtër e të ngushtë duke theksuar të pas.met dhe gjok.sin e saj.

Ajo çka mori vëmendjen ishte trëndafili që po mban në dorë duke e fshehur pjesën intime.

Vallë, kjo qenka mënyra e duhur sipas saj?