këngëtari

“Arrita” publikohet nga Ardian Bujupi

Ka publikuar këngë në gjuhën shqipe.

Ardian Bujupi në kanalin Youtube ka hedhur projektin e titulluar “Arrita”.

Kënga është prodhim i Kostas K. dhe është xhiruar edhe me klip.

“Arrita” e rikthen Ardianin pas suksesit që e kishte me këngën “Wallah ich leb”.

Shpërndaje