Arrestohet taksisti serb me lëndë narkotike

Një serb është arrestuar në rrugën magjistrale Mitrovicë –Prishtinë, pasi gjatë legjitimimit dhe kontrollimit në automjet të tij është gjetur dhe konfiskuar një tabletë e dyshuar substancë narkotike e llojit “Ekstazë”.

I dyshuari pas intervistimit me vendimin e Prokurorit, lirohet, ndërsa rasti iniciohet dhe mbetet nën hetime.