Mitrovicë

Arrestohet serbi pasi rrahu nënën

Është arrestuar një mashkull i dyshuar i komunitetit serb pasi që i njëjti ka shkelur urdhrin mbrojtës lëshuar nga Gjykata, ai ka ushtruar dhunën ndaj nënës se tij.

“Pas procedurave policore ndaj  të dyshuarit prokurori me vendim  ka caktuar masën e ndalimit për 48 orë, por për shkak të gjendjes shëndetësore  në konsultim me mjekun është dërguar në spital për trajtim mjekësor  dhe gjendet nën përkujdesje të policisë”, thuhet në raporton policor.

Ngjarja ka ndodhur në Mitrovicë.