Foto magjepse

Ariu rus që u kthye në ikonë Instagrami

Stepan është emri i ariut që është rritur nga një çift rusësh e që tashmë ka marrë famë edhe në Instagram.

Kur çifti del me ariun 24 vjeçar, duken si një familje normale që shëtisin, hanë ushqim e bëjnë lojëra bashkë.

Çifti thotë që ata e gjetën Stepanin kur ishte tre muajsh, dhe sot ai ha 25 kg ushqim në ditë, që përfshin peshk, fruta e perime të ndryshme. Për të mbajtur trupin në formë i pëlqen të luajë futboll.

Ariu ka marrë pjesë në një film kanadez, ku kishte rol kryesor. Tashmë, përveçse ofron foto për njerëzit në Instagram, mund të vijë edhe në festa të ndryshme për rreth 2000 dollarë.