Shtupeq

Anita i bashkohet Ramushit për t’iu ngjitur bjeshkëve të Pejës

Kryeministri në detyrë Ramush Haradinaj ka qëndruar në Shtupeq ku po merr pjesë në tubimin e organizuar nga Shoqata e Alpinistëve të Kosovës, me rastin e ngjitjes në 7 majat më të larta në botë nga Arianit dhe Mrika Nikçi.

Përveç Haradinajt po merr pjesë edhe kryetari i Pejës, Gazmend Muhaxhiri, alpinistë nga vendi dhe rajoni, por edhe qytetarë të tjerë.

Kryeministri në dorëheqje para se të shkojë atje ka ngjitur bjeshkët e Shtupeqit bashkë me bashkëshorten e tij Anitën, si dhe një pjesë të stafit të tij.

loading…