Ambasada Amerikane

Ambasada Amerikane në Kosovë kërkon punëtorë për këtë pozitë: Paga gati 30 mijë euro në vit

Ambasada amerikane në Kosovë ka hapur konkurs për një vend të lirë pune.

Në njoftimin e Ambasadës bëhet thirrje që të gjithë të interesuarit të aplikojnë për vendin e punës si Specialist Ligjor.

Siç thuhet në njoftim, puna për këtë pozitë është 40 orë në javë, teksa tregohen edhe kriteret e kërkuara.

Kurse, paga është rreth 29.105 euro në vit.

Procedurën dhe plotësimin e aplikimit mund ta bëni duke klikuar KËTU, ndërsa aplikacionet do të pranohen vetëm deri më 30 tetor 2020.