Vejsiu

Alketa Vejsiu shkel ligjin dhe e tregon arsyen pse

Me anë të një postimi në rrjetet sociale Alketa Vejsiu ka treguar se ka shkelur kodin rrugor.

Por për këtë ajo e ka një arsye.  “Jam kundravajtje në këtë korsi sepse rruga është e bllokuar për makinat! Nuk është inaguruar ende”. ka sqaruar ajo fansat.