Akullore shtëpiake me çokollatë dhe pemë

Tundni ajkën e ëmbël, shtoni kremin e tundur dhe ajkën e thartë.

Ndani përgjysmë dhe në njërën gjysmë shtoni lëng mjedre, në tjetrën çokollatën dhe biskotat dhe të gjitha bashkoni.

Qitni në kuti plastike, mbyllni dhe futni në frigorifer ngrirës, transmeton

Tundni ajkën e ëmbël, shtoni kremin e tundur dhe ajkën e thartë.

Ndani përgjysmë dhe në njërën gjysmë shtoni lëng mjedre, në tjetrën çokollatën dhe biskotat dhe të gjitha bashkoni.

Qitni në kuti plastike, mbyllni dhe futni në frigorifer ngrirës, transmeton