Aksident

Aksidentohet Erion Dreshaj, djali i gjyqtarit

Erion Dreshaj është emri i të aksidentuarit në mëngjesin e sotëm në fshatin Lubozhdë të Istogut.

I njëjti është vetëaksidentuar me makinën e tij me të cilën është rrotulluar. Erion Dreshaj është djali i gjyqtarit kosovar, Bajram Dreshaj.

I aksidentuari po trajtohet në Spitalin e Pejës dhe nuk ka ende informacione për gjendjen e tij