këngëtarja

Adelina mëson bashkëshortin maqedonas të flasë shqip

Adelina Tahiri po e përfshin bashkëshortin maqedonas në kulturën shqipe.

Në një darkë familjare, Adelina Tahiri ka prezantuar anëtarët e familjes së saj, bashkë me djalin.

Në këtë darkë nuk kishte se si të mungonte edhe bashkëshorti i këngëtares, me të cilin ajo shfaqej shumë e afërt e madje i shprehte se e donte para të gjithëve, përcjell Gazeta Express.

Në një moment madje ajo i flet shqip dhe ai ia kthen gjithashtu në gjuhën shqipe, duke treguar se ai po mëson të flasë gjuhën tonë.

Tashmë Adelina shihet se Jonit po i flet vetëm në shqip.