Këngëtarja

Adelina: Ju o fëmijë të luksit, kurrë s’do e kuptoni varfanjakun e ngratë – ai e bën për bukë e ju për inat

Këngëtarja e njohur shqiptare, Adelina Ismaili, është mjaft aktive dhe e ndjekur nga fansat në rrjetet sociale.

Së fundmi, Adelina ka publikuar një shkrim në InstaStory, me anë të së cilit iu është drejtuar fëmijëve të familjeve të pasura.

Ajo është shprehur se ata nuk do të munden kurrë që ta kuptojnë zemrën e një njeriu të varfër.

“Ju o fëmijë të luksit, kurrë s’do e kuptoni varfanjakun e ngratë – ai e bën për bukë e ju për inat”, ka shkruar Ismaili në InstraStory.