Video

A po i pëlqen Blastës, Melisa?

Mbrëmë Mbresa dhe Juliana kanë biseduar me Blastën për Melisën, banoren tjetër të Big Brother Vip Kosova.

Mbresa dhe Juliana e pyetën Blastën: “A të pëlqen Melisa?”. Blasta ua ktheu: “Çfarë është kjo pyetje?

Për më shumë ndiqni videon më poshtë.