Shofer

A keni parë ndonjëherë një shofer si ky, shikojeni ku e kthen kamionin

Me të vërtetë duhet të jesh trim për të bërë diçka të tillë

Një shofer i kamionit ka bër një kthesë të pabesueshme në një rrugë mjaft të ngushtë, transmeton lajmi.net.

Siç mund të shihet edhe në videon e mëposhtme hapsira prapa tij ishte mjaft e rrezikshme.

Ai pas disa përpjekjeve, arrin që të kthej kamionin dhe të vazhdojë rrugën e tij.

Poashtu në këtë video i keni edhe disa manovra tjera me kamion të disa shoferëve tjerë. /Lajmi.net/

 

/https://web.facebook.com/pg/EpochTimesTrending/videos/