Artisti

A ka pasur ndonjëherë femër Yll Limani?

Është në skenë prej shumë vitesh, gjithmonë në ndjekje të suksesit.

Qysh në moshë shumë të re, i riu tentoj skenat muzikore, fillimisht duke marrë pjesë në talent shou në Shqipëri.

Ylli më në fund ia doli të jetë ai që kishte ëndërruar gjithmonë: Yll Limani, yll i skenës muzikore.

Teksa përditë flitet për krijimtarinë e tij muzikore dhe produktivitetin e madh, për jetën private të Yll Limanit kurrë nuk thuhet asgjë.

Ajo qka çudit është fakti që asnjëherë nuk është përfolur për lidhjet e tij me ndonjë vajzë, mandje nuk dihet fare as fakti që nëse Ylli ka pasur ndonjëherë femër.