Xhensila

A do e shohim në bashkëpunim me Besin? E zbulon Xhensila

Xhensila Myrtezaj është mjaft e dashur dhe e pëlqyer nga publiku.

Në programin special të “Mirage”, Xhensila dha intervistën e parë që pas lindjes së vajzës, Ajkës.

Ajo në këtë intervistë ka folur për herë të parë për ndjenjën e të bërit nënë dhe vështirësitë që ka hasur gjatë shtatzënisë.

Ndër të tjera, Xhensila ka zbuluar se a do ketë një bashkëpunim mes saj dhe Besit, pasiqë ky i fundit ka qenë mjaft aktiv me projekte.

Përgjigjen e saj dhe shumëçka tjetër mund t’i mësoni në materialin që ua sjellim në vazhdim.