65 vjeçari e merr për nuse 12 vjeçaren (VIDEO)

Ndonjëherë realitetin ta duhet prekësh, që të kuptosh sa i tmerrshëm është.

Për të sensiblizuar njerëzit kundër martesave të vajzave në moshë të vogël Coby Persin, ka realizuar një eksperiement social, duke marrë një 65-vjeçar të veshur si dhëndër i cili ekspozon “nusen” e tij, një vajzë të vogël 12 vjeçare, në mes të Time Square në New York

Eksperiementi fillon me çiftin, që qëndron në prani të njerëzve, ndërsa fotografohet.

Të shumtë janë qytetarët që reagojnë, duke i kërkuar vajzës së vogël se ku i ka prindërit, duke i thënë burrin se ajo që po bën është e paligjshme, madje shumë prej tyre tentojnë që t’i “heqin” nga duart “nusen” e tij minorene.

Çdo ditë 33.000 mijë vajza martohen që në fëmijëri, duke iu mohuar atyr të drejtën t’u edukuar dhe për të patur patur mundësi, duke i robëruar fëmijërinë.

https://www.youtube.com/watch?v=KldFGgUTqKA